top of page

29/10

MOVEMENTS OF VARIOUS ARTISTS

Cultuur, kunst en muziek. Het is overal rondom ons, het zijn dingen waar wij inspiratie van krijgen, wat ons drijft en wat wij, in de tijd van vandaag, zeker niet meer kunnen missen. Om jullie creative zinnen nog meer te voeden, stellen wij met veel trots M.O.V.A. voor.
Drie veelbelovende, jonge artiesten die hun beste werken onder ons brengen.

Sören Selleslaugh: Sören is een 25-jarige illustrator en animator gevestigd in België. Hij is altijd op zoek naar visueel aantrekkelijke beelden waar mensen zich mee kunnen identificeren. Door de omgeving als inspiratiebron te gebruiken, geeft hij betekenis aan zijn verhalen, die hij creëert door middel van eenvoudige vormen en levendige kleuren.

www.sorenselleslagh.com

Valri Art: In 2016 vond ze haar weg terug naar haar creatieve roots. Met penselen en potloden creëert ze werken die variëren van cartoons tot aquarelle creaties. Trouwe Antwerpenaar, Illustratrice, beeldende kunstenaar en ambassadrice van psychische kwetsbaarheid.

www.valriart.be

Ine Vlassaks: Haar hoofdmedium is schilderkunst, ook het medium fotografie speelt bij haar een prominente rol. Het vertrekpunt van haar werken zijn vaak analoge foto's. De thema's van haar werken komen uit haar directe omgeving. Identiteit, herinnering de tegenstelling cultuur/natuur .. komen hierbij in aanmerking.

www.inevlassaks.com

Music by our favorites: Charro, Cpt.Crack & Earl South.

movement of various artists.jpg
bottom of page